Cum explică vicepremierului Dan Barna episodul când un angajat al Camerei Deputaţilor a fost chemat să-i ridice ochelarii

  • O întâmplare absolut banală, aşa explică Dan Barna episodul când un angajat al Camerei Deputaţilor a fost chemat să-i ridice ochelarii.
  • Vicepremierul a declarat, pentru MEDIAFAX, că s-a gândit că îşi va ridica ochelarii după terminarea intevenţiilor.
3721 afișări
Imaginea articolului Cum explică vicepremierului Dan Barna episodul când un angajat al Camerei Deputaţilor a fost chemat să-i ridice ochelarii

Sursa foto: Captura Digi24

„Este o întâmplare absolut banală. Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru şi i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervenţiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari. Dar colega de alături a observat şi a avut iniţiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei (Deputaţilor - n.r.), pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt şi i-am spus că sunt acolo, jos, în faţă. I-a luat, mi i-a dat şi i-am mulţumit. Subiect încheiat”, a declarat pentru MEDIAFAX Dan Barna.

El mai spune că ochelarii nu sunt permanenţi, motiv pentru care nu îi purta.

„Nu aveam nevoie permanent de ei. Stăteau pe pupitru, au alunecat... Chiar m-am gândit să nu-i uit şi să plec fără să-i iau”, a mai spus vicepremierul.

Vicepremierul Dan Barna a fost criticat pe reţelele sociale pentru că a dat dovadă de o aroganţă extremă, în plenul Camerei Deputaţilor când i-au căzut ochelarii, dar nu s-a ridicat să-i recupereze, iar o colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru. Barna i-a arătat cu degetul unde i-au căzut ochelarii, iar angajatul îi ridică, iar la final nu îi mulţumeşte.

Întregul episod este descris AICI de editorialistul Mediafax.ro, Sorin Avram. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici