Cum se apără fostul premier Florin Cîţu în dosarul vaccinurilor

  • „Mi-am exercitat atribuţiile de prim-ministru, în conformitate cu legislaţia din România”, spune fostul premier Florin Cîţu.
  • El a refuzat să spună dacă s-a consultat cu preşedintele Iohannis când a luat decizia contractării dozelor de vaccin Covid.
  • Cîţu nu demisionează din PNL.
418 afișări
Imaginea articolului Cum se apără fostul premier Florin Cîţu în dosarul vaccinurilor

Cum se apără fostul premier Florin Cîţu în dosarul vaccinurilor

„Încă le studiem (dosarele - n.r.). Nu pot să spun acum nimic. Mai avem şi mâine”, spune Florin Cîţu.

Întrebat dacă dosarul este unul politic, el spune : „Nu pot să mă exprim în acest moment”

„Mi-am exercitat atribuţiile de prim-ministru, în conformitate cu legislaţia din România”, adaugă Cîţu.

El spune că nu renunţă la calitatea de senator PNL.

„Dacă aş fi avut funcţii în PNL, aş fi renunţat, dar nu am nicio funcţie în PNL. Foarte bine (că PNL susţine ridicarea imunităţii - n.r.), este normal, trebuie să dăm voie anchetei să meargă mai departe să vedem adevărul. Eu voi cere colegilor să voteze pentru ridicarea imunităţii. Nu am de ce să îmi dau demisia din PNL”,

Referitor la declaraţiile lui Vlad Voiculescu, că ministrul Sănătăţii nu a fost consultat cu privire la numărul de doze de vaccin anticovid contractate, Cîţu spune: „Justiţia nu se face la televizor. Documentele sunt la dosar. Vom vedea ce se află la dosar”.

Florin Cîţu a refuzat să spună dacă s-a consultat cu preşedintele Klaus Iohannis despre numărul dozelor de vaccin anticovid achiziţionate.

Fostul premier Florin Cîţu a fost luni, la Comisia juridică din Senat, pentru a-şi studia dosarul în care Parchetul General solicită ridicarea imunităţii sale, în dosarul achiziţiei de vaccinuri în pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
dna,
vaccinuri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici