Curaj despre criticile lui Cioloş: Am făcut ce trebuia să fac şi sunt convins că am făcut bine

Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a declarat vineri seara că a făcut ''ce trebuia să facă'' şi că este convins că a făcut bine, după ce premierul Dacian Cioloş a spus că a fost mai puţin mulţumit de modul în care acesta a tratat chestiunea plagiatelor, doctoratelor şi a şcolilor doctorale.

1269 afișări
Imaginea articolului Curaj despre criticile lui Cioloş: Am făcut ce trebuia să fac şi sunt convins că am făcut bine

Curaj despre criticile lui Cioloş: Am făcut ce trebuia să fac şi sunt convins că am făcut bine

Întrebat ce părere are despre activitatea sa la Ministerul Educaţiei, după ce premierul Dacian Cioloş a spus că a fost mai puţin mulţumit de modul în care a tratat chestiunea plagiatelor, doctoratelor şi a şcolilor doctorale, Curaj a spus: "De ce trebuie să mă evaluez în faţa dumneavoastră acum? Am făcut ce trebuia să fac şi sunt convins că am făcut bine."

Întrebat dacă ar putea fi remaniat de premier luna viitoare, Adrian Curaj a spus că "se poate întâmpla orice". "Noi trebuie să ne facem job-ul aşa cum trebuie", a conchis ministrul.

Premierul Dacian Cioloş a afirmat joi seara că a fost mai puţin mulţumit de modul în care ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a tratat chestiunea plagiatelor, doctoratelor şi a şcolilor doctorale, el anunţând totodată că aşteaptă să vadă rezultatele aplicării legislaţiei şi apoi îi "va judeca" activitatea.

Premierul a spus că acesta a avut o activitate bună în ceea ce priveşte domeniul cercetării, "a venit cu idei noi", dar aşteaptă mai mult de la el pe partea de învăţământ preuniversitar şi s-a arătat mai puţin satisfăcut de modul în care ministrul a tratat problema plagiatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici