CV Tudor anunţă că demisionează din Parlament

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a anunţat, duminică seara, că va demisiona din Parlament şi că le va cere şi celorlalţi senatori şi deputaţi ai partidului să-i urmeze exemplul, gestul său fiind determinat de faptul că, în opinia sa, formaţiunea sa a fost "furată" la alegerile europarlamentare.

2 afișări
Imaginea articolului CV  Tudor anunţă că demisionează din Parlament

CV Tudor anunţă că demisionează din Parlament

CV Tudor a spus că îşi va depune luni demisia şi că nu se va răzgândi.

El a mai anunţat că va convoca, pentru vineri, Congresul extraordinar al partidului, în care va cere tuturor parlamentarilor PRM să demisioneze din Legislativ despre care a spus că este "un Parlament al ruşinii şi al mafiei". Liderul PRM a spus că nu vrea să fie coleg de Parlament cu infractori.

El a dat ca exemplu de infractori pe Vasile Blaga, Mircea Geoană şi Călin Popescu Tăriceanu.

El a anunţat că cine va refuza va putea rămâne în Parlament doar ca independent.

“Cine vrea să mă urmeze va avea garanţia că la alegerile de la anul va intra în Parlament, cine nu, e liber, nu poţi forţa pe nimeni, dar va fi exclus”, a spus liderul PRM.

“Este cea mai neruşinată fraudă din istoria politică a României. Ca istoric vă spun că nici în 1946, când ţara era sub ocupaţie stalinistă, nu a fost o fraudă de genul acesta, când erau trupele ruseşti de ocupaţie”, a menţionat liderul PRM.

În opinia sa, frauda este cauzată de ambasadorul american, Nicholas Taubman, Vadim Tudor cerând expulzarea acestuia.

Majoritatea parlamentarilor PRM au refuzat sau au evitat să comenteze, duminică noaptea, anunţul liderului partidului privind demisia sa din Parlament şi intenţia de a cere şi celorlalţi deputaţi şi senatori PRM să renunţe la mandat.

"Nu răspund. Nu comentez", a fost replica majorităţii parlamentarilor din conducerea PRM care au fost contactaţi, de MEDIAFAX, pentru a răspunde dacă vor demisiona din Parlament în cazul în care preşedintele Corneliu Vadim Tudor le va cere acest lucru la Congresul Extraordinar convocat pentru vineri.

Mai mulţi dintre parlamentarii care ocupă şi funcţii de conducere în acest partid nu au răspuns la telefon.

Exit-poll-urile realizate la alegerile europarlamentare indică un scor de 3,4% pentru PRM, în condiţiile în care pragul electoral este de 5%.

Vezi aici rezultatele exit-poll-urilor la europarlamentare realizate de CSOP şi CCSB

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici