CV Tudor preocupat de "Mitzura" şi de TV; Becali de imunitatea în PE

Veselie mare, duminică seară, la sediul PRM, după ce s-a auzit vestea cea mare – cei "doi creştini şi patrioţi", Vadim Tudor şi George Becali, care promiteau în afişele electorale că vor "scăpa ţara de hoţi", au intrat în PE.

103 afișări
Imaginea articolului CV  Tudor preocupat de "Mitzura" şi de TV; Becali de imunitatea în PE

CV Tudor preocupat de "Mitzura" şi de TV; Becali de imunitatea în PE (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

La ora 20,00, la sediul partidului, se monta de zor un televizor în sala în care liderul PRM şi "confratele său mai tînăr", cum îl numea pe Gigi Becali, urmau să susţină o conferinţă de presă.

Primul care a venit la sediul PRM, în jurul orei 20,00, a fost George Becali, îmbrăcat într-un constum de culoare deschisă.

"Ce veţi face în Parlamentul European?", l-a întrebat o ziaristă pe Becali.

"Întîi voi face o rugăciune şi voi bea un pahar de şampanie", i-a răspuns Becali. Acesta a intrat în sala de conferinţe, după ce a vorbit cu vicepreşedintele PRM, Dan Claudiu Tănăsescu.

"Cred că intră şi băiatul dumneavoastră (în PE n.r.)", i-a spus George Becali lui Tănăsescu, al cărui fiu se afla pe locul trei din listele PRM pentru europarlamentare. Apoi, finanţatorul Stelei a intrat grăbit în sala de conferinţe şi şi-a luat o cafea.

"Dacă ei nu fură, noi avem, normal, cam 12- 13%", a continuat Gigi Becali la taifas cu Marius Marinescu, fost membru PD, fost membru PC, actual vicepreşedinte al PRM.

Becali s-a interesat cum e cu imunitatea unui europarlamentar.

"Imunitatea unui europarlamentar este cea mai mare imunitate, mai mare decât cea românească. Este cea mai mare imunitate de pe glob", i-a explicat lui Becali Codrin Ştefănescu, alt vicepreşedinte al PRM.

Şi tot Ştefănescu a meditat privind mulţimea adunată în sediul PRM: "Când suntem deasupra, ne bagă lumea în seamă…!"

La ora 20 şi 20 de minute a venit la sediu şi Vadim Tudor. El s-a oprit, mai întîi, la cîinii din curtea sediului PRM, ca să-i hrănească. Abia după ce a hrănit câinii, Vadim Tudor s-a pupat şi îmbrăţişat cu Becali.

"Nu poate să-l mai aresteze pe Becali în viaţa lor", a gândit Becali despre sine, cu voce tare, la o şuetă cu ziariştii, în curtea PRM, după care a reintrat în sediul PRM. Pe drum, Gigi s-a întâlnit, din întâmplare, cu Mitzura Arghezi.

"Mitzura, lasă băiatul în pace! Cum vezi un bărbat elegant, cum sari la el!", i-a strigat, râzând, Vadim Tudor, Mitzurei Arghezi.

Apoi, liderul PRM şi mentorul PNG au mers în biroul tribunului, pentru a aştepta rezultatele. Cei doi au venit împreună în sala de conferinţe cu 10 minute înainte de anunţarea rezultatelor, pentru a-şi proclama victoria.

Vadim Tudor a vrut să fie mai multă lumină în sală şi mai multă răcoare. "Cine ne transmite în direct şi în ce ordine?", a mai spus liderul PRM, vesel că intrase din nou în cărţile politice.

La aflarea veşti că partidul a obţinut puţin peste 7% din voturi, sediul PRM a răsunat de aplauzele furtunoase ale simpatizanţilor.

"N-am încredere până nu văd", a spus Becali. "Va fi mai mult", a adăugat Vadim Tudor.

Liderul PRM s-a aflat şi într-o dilemă: Să stea jos sau în picioare cînd televiziunile îi transmiteau discursul glorios? Şi mai avea o grijă Vadim Tudor: " Să nu adoarmă Mitzura".

(Material realizat de Emma Toader, ema@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici