DA pentru referendum. Tudorel Toader: Avem nevoie de copii frumoşi şi sănătoşi

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus marţi, printr-o postare pe Facebook, că va participa la Referendum şi va vota „Da”, pentru că este nevoie de copii „sănătoşi şi frumoşi” ce au, la rândul lor, nevoie de mamă şi de tată.

529 afișări
Imaginea articolului DA pentru referendum. Tudorel Toader: Avem nevoie de copii frumoşi şi sănătoşi

DA pentru referendum. Tudorel Toader: Avem nevoie de copii frumoşi şi sănătoşi

„Voi participa la Referendum! Voi vota DA! Avem nevoie de copii sanatosi si frumosi, iar copii au nevoie si de mama si de tata”, a scris ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

Referendumul se va desfăşura pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie 2018, între orele 7.00 şi 21.00.

Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici