Dacian Cioloş, după explozia de cazuri noi de COVID: Cheloo, Cataramă şi parlamentarii PSD care fac scandal nu sunt exemple de urmat

  • Dacian Cioloş cere guvernului să se mobilizeze pentru a stopa răspândirea pandemiei
  • Cheloo de la Paraziţii, Viorel Cataramă şi parlamentarii PSD care fac scandal prin şaormerii nu sunt exemple demne de urmat şi nu pot da lecţii despre reguli sanitare, a scris liderul PLUS pe Facebook
2490 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş, după explozia de cazuri noi de COVID: Cheloo, Cataramă şi parlamentarii PSD care fac scandal nu sunt exemple de urmat

Dacian Cioloş

Dacian Cioloş, liderul PLUS, cere guvernului să se mobilizeze pentru a stopa răspândirea pandemiei. „Guvernul are datoria de a se mobiliza şi de a termina cu amatorismele, să scrie legi corecte şi să găsească sprijin parlamentar”, a scris acesta, miercuri, într-o postare pe Facebook, după ce GCS a anunţat 555 de noi cazuri de coroavirus.

„Terminaţi cu prostiile, cu certurile pe subiecte unde şi medicii sunt în dificultate, nu e momentul pentru glume şi conspiraţii. Cheloo de la Paraziţii, Viorel Cataramă şi parlamentarii PSD care fac scandal prin şaormerii nu sunt exemple demne de urmat şi nu pot da lecţii despre reguli sanitare. În acest moment, vedem cum orice greşeală poate aduce mai mulţi infectaţi şi mai multe decese. Mulţi dintre inconştienţii pe care lumea îi ascultă sau îi citeşte sunt nişte oameni iresponsabili care se joacă cu soarta concetăţenilor lor”, este de părere liderul PLUS. 

Acesta susţine că este timpul ca guvernul să se mobilizeze. 
 
„Guvernul are datoria de a se mobiliza şi de a termina cu amatorismele, să scrie legi corecte şi să găsească sprijin parlamentar. Şi asta chiar dacă are un număr mare de politicieni ostili, pentru că asta înseamnă să guvernezi, nu să împarţi posturi la prieteni. Fac un apel către cei responsabili să se trezească în ultimul ceas şi să se pună la aceeaşi masă - miniştri, parlamentari, specialişti epidemiologi şi comunicatori - pentru a găsi rapid soluţiile sanitare şi legislative prin care pandemia poate fi stăpânită”, a scris Dacian Cioloş. 

Numărul tot mai mare de noi cazuri de coronavirus este dovada legilor incoerente şi a relaxării bruşte. 
 
„Creşterea numărului de cazuri zilnice este un indicator extrem de grav care ne arată că legile incoerente scrise în ultimii 30 de ani şi relaxarea prea bruscă a regulilor pun în real pericol populaţia României. Mă îngrijorează şi faptul că, dacă ţara noastră nu arată că poate controla sanitar această pandemie, vecinii ne vor izola, cu consecinţe economice grave pentru economia noastră şi pentru bunăstarea cetăţenilor”, consideră liderul PLUS. 
 
„Sunt conştient de faptul că o mare parte a populaţiei trece printr-o perioadă complicată, plină de incertitudini. După perioada de izolare prelungită, mulţi oameni şi-au pierdut locurile de muncă, alţii au rămas fără o parte a veniturilor şi nu mai pot supravieţui dacă se ajunge la măsuri la fel de stricte ca în primăvară. Tocmai pentru protejarea celor vulnerabili sanitar şi economic trebuie găsite rapid soluţii acum, cât mai repede. PSD şi PNL să nu se joace cu pandemia! Să realizeze ca suntem în faţa unui val doi care riscă să fi mai mare şi periculos decât primul. Dacă nu o vor face, vor fi responsabili direct de fiecare îmbolnăvire. Şi de fiecare deces”, a mai scris Cioloş pe Facebook. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici