Daciana Sârbu declară datorii de 200.000 euro, două apartamente şi o casă de vacanţă

Candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Daciana Sârbu, are, potrivit declaraţiei de avere publicată pe pagina de internet a Biroului Electoral Central, două apartamente în Bucureşti, o casă de vacanţă în comuna Cornu, un BMW X3, dar şi datorii bancare de peste 200.000 euro.

196 afișări
Imaginea articolului Daciana Sârbu declară datorii de 200.000 euro, două apartamente şi o casă de vacanţă

Daciana Sârbu declară datorii de 200.000 euro, două apartamente şi o casă de vacanţă

Daciana Sârbu declară datorii de 200.000 euro, două apartamente în Bucureşti şi o casă de vacanţă în Cornu.

Sârbu mai deţine un teren forestier de 5.000 mp în Moroieni şi un teren intravilan de 5.800 mp în Cornu.

Potrivit aceleiaşi declaraţii de avere, Daciana Sârbu deţine aproximativ 45.000 euro în conturi bancare, dar înregistrează şi o datorie de 219.912 euro în urma unui credit ipotecar contractat în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici