Dan Barna, despre succesul moţiunii de cenzură: Există în continuare discuţii

Liderul USR Dan Barna a declarat, la "Marius Tuca Show", că la această oră încă se duc negocieri pentru ca moţiunea de cenzură să treacă, iar în cazul în care aceasta va fi un succes o variantă este guvernul interimar, care să conducă ţara fără să dea ordonanţe.

259 afișări
Imaginea articolului Dan Barna, despre succesul moţiunii de cenzură: Există în continuare discuţii

Dan Barna, despre succesul moţiunii de cenzură: Există în continuare discuţii

"O să fiu foarte pragmatic. Există în continuare discuţii. Încercăm să strângem semnăturile necesare. Nu e uşor. După plecarea lui Dragnea majoritatea a mai prins sânge în obraji. Dacă vom reuşi să trimitem acest Guvern acasă sunt două variante clare – fie un guvern fără PSD, susţinut parlamentar, fie varianta unui guvern interimar, un guvern care să conducă ţara fără să dea OUG, prin care să mergem în cel mai rău caz la anticipate. Guvern interimar şi e numit altcineva premier interimar", a declarat Dan Barna, la "Marius Tuca Show".

Partidele de Opoziţie au anunţat că vor depune o moţiune de cenzură la adresa actualului guvern PSD-ALDE.

Potrivit unor surse politice, textul moţiunii e aproape gata şi va fi depus marţi sau miercuri, în Parlament.

Taguri:
barna,
motiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici