Dan Barna rămâne în fruntea USR, după votul online al membrilor partidului

Dan Barna a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al USR, în urma unui vot online dat de peste 9.000 de membri ai partidului.

987 afișări

„Avem rezultatul consultării membrilor pentru reconfirmarea poziţiei mele în calitate de lider al USR. A fost o intrebare pe care am pus-o ca urmare al rezultatului alegerilor. Întrebarea pe care am adresat-o e una pe care o cunoaşteti – consideraţi că Dan Barna ar trebui să îşi dea demisia de la şefia USR? Aproape 75%, practic trei sferturi din partid a decis că trebuie să rămân la şefia partidului. 74,4% au răspns nu, 24% au răspuns da. Practic trei sferturi dintre ei au decis să continuăm”, a spus Dan Barna, în cadrul unei conferinţe de presă.

USR a demarat o consultare, online, a membrilor formaţiunii în vederea reconfirmării lui Dan Barna la şefia partidului, procedură care a durat cinci zile. Demersul a venit în contextul rezultatului USR la alegerile prezidenţiale, unde Dan Barna a ieşit pe locul trei.

Taguri:
barna,
usr,
vot

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici