Dan Barna spune că în turul doi al prezidenţialelor l-ar vota pe Cioloş în defavoarea lui Klaus Iohannis

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat într-o emisiune difuzată sâmbătă de un post TV, că dacă în turul doi al alegerilor prezidenţiale ar ajunge Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş, l-ar vota pe ultimul în defavoarea actualului şef al statului.

151 afișări
Imaginea articolului Dan Barna spune că în turul doi al prezidenţialelor l-ar vota pe Cioloş în defavoarea lui Klaus Iohannis

Barna spune că în turul doi al prezidenţialelor l-ar vota pe Cioloş în defavoarea lui Iohannis

„Dacă vom ajunge la situaţia respectivă şi dl. Cioloş va fi candidatul alianţei, voi vota cu dl. Cioloş. Dacă vom ajunge în altă secvenţă în care ar fi dl. Iohannis şi alt candidat, voi vota cu dl. Iohannis, este evident”, a declarat la Digi 24 Dan Barna.

El a mai spus că a făcut această afirmaţie luând în calcul posibilitatea ca Dacian Cioloş să candideze la alegerile prezidenţiale.

„Construim un scenariu acum, în care dl. Cioloş va decide să candideze din partea alianţei şi va avea susţinerea şi a colegilor din USR şi susţinerea colegilor din PLUS. Lucrurile sunt foarte clare. Sunt foarte pragmatic. Suntem în logica unei alianţe electorale”, a adăugat liderul USR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici