Dan Ben-Eliezer, ambasadorul Israelului, duminică la "După 20 de ani"

Dan Ben-Eliezer, ambasadorul Israelului la Bucureşti, prezent la emisiunea "După 20 de ani" ce va fi difuzată duminică, de la ora 10.00, va aduce telespectatorilor ProTV informaţii despre culisele unui conflict de durată care a inflamat în ultima săptămână comunitatea internaţională.

95 afișări
Imaginea articolului Dan Ben-Eliezer, ambasadorul Israelului, duminică la "După 20 de ani"

Dan Ben-Eliezer (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Care sunt şansele ca acest ultim armistiţiu să dureze, cine aprovizionează cu arme Hamas şi care este rolul Iranului, dar şi al Egiptului în acest conflict sunt câteva dintre întrebările la care va răspunde ambasadorul Israelului.

Dan Ben-Eliezer va lămuri şi dacă este posibil ca România să devină o potenţială ţintă în conflictul dintre Israel şi Hamas.

Dupa mamă originar din Iaşi, Dan Ben-Eliezer va spune, duminică dimineaţă de la ora 10.00 pe ProTV şi voyo.ro, care sunt, în opinia sa, punctele tari ale românilor, dar şi care sunt perspectivele economice ale celor două ţări.

O galerie foto inedită cu ambasadorul Israelului la Bucureşti găsiţi pe pagina emisiunii de pe facebook.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici