Dăncilă: Adoptăm actele necesare pentru decontarea navetei elevilor şi pentru anii următori

Guvernul va adopta, luni, actele necesare pentru decontarea navetei elevilor şi pentru următorii ani, a anunţat Viorica Dăncilă. Tot în şedinţa de luni Executivul va adopta o hotărâre pentru a stabili un prag valoric sub care bursele de merit sau ajutor social să nu poată scădea.

127 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Adoptăm actele necesare pentru decontarea navetei elevilor şi pentru anii următori

Dăncilă: Adoptăm actele necesare pentru decontarea navetei elevilor şi pentru anii următori

„Adoptăm astăzi actele necesare pentru decontarea navetei elevilor şi pentru anii şcolari următori astfel încât copiii de la sate să fie sprijiniţi să îşi poată continua şcoala. Vreau să fie foarte clar, elevii şi părinţii nu au de ce să îşi facă griji, am prevăzut bani în buget pentru decontarea abonamentelor elevilor”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul a anunţat şi o hotărâre prin care pragul valoric al burselor de merit sau ajutor social nu vor mai putea să scadă.

„Printr-o hotărâre pe care o vom adopta astăzi stabilim un prag valoric sub care bursele de performanţă, de merit, de studiu şi de ajutor social, de care beneficiază elevii din învăţământul pre-universitar să nu poată scădea. Luăm această decizie pentru a reduce diferenţele foarte mari cu privire la cuantumul burselor alocate de către administraţiile publice locale”, a adăugat Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici