Dăncilă: Eu cred că moţiunea de cenzură nu va trece

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la emisiunea "Marius Tucă Show", că, după părerea sa, moţiunea de cenzură nu va trece, liderul de la Palatul Victoria precizând însă că, dacă acest lucru se va întâmpla, PSD va trebuie să treacă în opoziţie.

104 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Eu cred că moţiunea de cenzură nu va trece

Viorica Dăncilă: Eu cred că moţiunea de cenzură nu va trece

"Categoric că trebuie să avem schimbări. Vă daţi seama că trecem în opoziţie, dacă această moţiune de cenzură trece. Nu am făcut scenarii. Încercaţi să sugeraţi faptul că dacă va trece moţiunea premierul va pierde la Congres. Dacă am spus că o sa candidez, o să candidez şi într-o variantă şi în cealaltă. Eu cred că moţiunea nu va trece", a declarat Viorica Dăncilă, la emisiunea "Marius Tucă Show".

Premierul a precizat că, din ce ştie, marţi va fi depusă moţiunea de cenzură, urmând ca săptămâna viitoare să fie dezbătută şi votată,

"Am înţeles că mâine (marţi -n.r.) va fi depusă şi sper ca la începutul săptămânii viitoare să avem închis acest subiect. În momentul când vii cu o moţiune trebui să vii cu o propunere, cu o variantă de Guvern. Că vii şi acuzi şi jigneşti nu ţine loc de certitudine pentru un proiect politic pentru cetăţeni. Am văzut că programul lor e să taie salariile IT-iştilor, că merge pe o politciă de austeritate", a completat Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici