Dăncilă i-a felicitat pe participanţii la marşul împotriva violenţei asupra femeilor

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că se alătură cauzei marşului împotriva violenţei asupra femeilor organizat în Bucureşti şi i-a felicitat pe participanţi ”pentru curajul de a-şi face auzită vocea”. ”Este obligatorie o schimbare profundă, la nivel procedural şi legislativ”, a mai afirmat ea.

140 afișări
Imaginea articolului Dăncilă i-a felicitat pe participanţii la marşul împotriva violenţei asupra femeilor

Dăncilă i-a felicitat pe participanţii la marşul împotriva violenţei asupra femeilor

”Mă alătur cauzei marşului împotriva violenţei asupra femeilor organizat astăzi în Capitală şi îi felicit pe cei ce participă pentru curajul de a-şi face auzită vocea! Am o grijă aparte pentru siguranţa tuturor celor ce nu se pot apăra singuri şi am convingerea că este obligatorie o schimbare profundă, la nivel procedural şi legislativ, aşa încât actele de violenţă, abuzurile şi orice încălcare a drepturilor fundamentale să fie ferm descurajate şi drastic reduse în timp”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.

Aproximativ 300 de persoane au venit, sâmbătă, în Parcul Colţea, din Capitală, pentru a participa la marşul „Împreună pentru siguranţa femeilor”, până în Piaţa Victoriei. Oamenii au cerut legi mai aspre şi brăţări electronice pentru agresori şi anchete continuate chiar dacă victimele retrag plângerea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici