Dăncilă, întrebată de demiterea directorului CNAIR: Voi vorbi cu Răzvan Cuc

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, întrebată dacă îl va demite pe directorul CNAIR, că va discuta cu ministrul Transporturilor Răzvan Cuc pentru a vedea cât de important este Narcis Neaga în proiectele de infrastructură.

208 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, întrebată de demiterea directorului CNAIR: Voi vorbi cu Răzvan Cuc

Dăncilă, întrebată de demiterea directorului CNAIR: Voi vorbi cu Răzvan Cuc

„Voi vorbi cu domnul Cuc să vedem cât de important este pentru proiectele viitoare Narcis Neaga”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni seară la TVR 1, întrebată dacă îl va schimba din funcţie pe directorul Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Şeful Executivului a adăugat că va înfiinţa un departament de infrastructură pentru verificarea progreselor în proiectele în dezvoltare.

„Aici trebuie să luăm nişte măsuri foarte stricte. Şi acum am această posibilitate să iau aceste măsuri. În primul rând, vreau să fac un departament al proiectelor de infrastructură sub coordonarea primului ministru în care săptămânal să văd progresele făcute pe fiecare proiect în parte”, a mai spus Dăncilă.

Premierul a adăugat că ar fi şanse mai mari ca proiectele să fie finalizate dacă angajaţii CNAIR ar merge pe teren pentru verificări.

„Sunt atâţi angajaţi la CNAIR. Eu cred că dacă ar merge pe fiecare investiţie, pe fiecare drum şi ar sta acolo, 20-30, cu o foaie de parcurs „ce se execută zilnic” am avea mai multe şanse decât dacă stăm în birou şi vrem să coordonăm de acolo. Mai mult, firmele care nu se încadrează în termene trebuie să plece.”, a conchis Viorica Dăncilă.

Taguri:
dancilă,
cnair,
neaga

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici