Dăncilă îşi apără deplasarea cu elicopterul la Iaşi. Fosta şefă a PSD acuză alţi lideri ai partidului care au folosit bani publici

Viorica Dăncilă a declarat că deplasarea pe care a făcut-o cu elicopterul la Iaşi în vara acestui an nu a fost finanţată din bani publici, ci din banii de la partid. Fostul lider al PSD a menţionat că sunt lideri ai formaţiunii care au făcut deplasări pe bani publici.

3952 afișări
Imaginea articolului Dăncilă îşi apără deplasarea cu elicopterul la Iaşi. Fosta şefă a PSD acuză alţi lideri ai partidului care au folosit bani publici

Dăncilă, despre deplasarea cu elicopterul la Iaşi: A fost făcută din banii PSD, nu din bani publici

"A fost un drum cu elicopterul. A fost un drum plătit din banii de la partid.Eu cred că ar trebui să facă mai multe cercetări legate de anumite persoane care au folosit banii publici. Eu nu am folosit bani publici, deci acest lucru îl justific în faţa colegilor de la partid, nu este nimic care să fie ascuns. Dar eu ştiu alte persoane care au folosit bani publici şi nu au păţit nimic. Partidul sau liderul partodului hotărăşte cum se face deplasarea, dar au fost făcute deplasări şi de alţi lideri de partid",a declarat Viorica Dăncilă, la finalul CEx de miercuri.

În vara acestui an Viorica Dăncilă a mers cu elicopterul în judeţele Moldova. Ea a precizat că pentru a putea ajunge în fiecare judeţ trebuie să apeleze şi la acest mijloc de transport.

La rândul său, Mihai Fifor spunea că elicopterul este plătit din fondurile partidului.

PSD este obligat de instanţă să spună cât a costat elicopterul cu care a mers Viorica Dăncilă în Moldova, în lipsa autostrăzilor. Decizia nu este definitivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici