Dăncilă se întâlneşte luni cu minorităţile naţionale, altele decât UDMR. Premierul va discuta cu Iohannis despre interimarii propuşi pe posturile lăsate libere de ALDE

Premierul Viorica Dăncilă va merge luni în Parlament pentru a discuta cu minorităţile naţionale, altele decât UDMR, despre proiectele acestora dar şi despre susţinerea Guvernului, în contextul în care ALDE s-a retras de la guvernare.

1416 afișări
Imaginea articolului Dăncilă se întâlneşte luni cu minorităţile naţionale, altele decât UDMR. Premierul va discuta cu Iohannis despre interimarii propuşi pe posturile lăsate libere de ALDE

Dăncilă se întâlneşte luni cu minorităţile naţionale, altele decât UDMR, şi va discuta cu Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă se va întâlni cu grupurile parlamentare al minorităţilor naţionale atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat. De altfel, premierul a anunţat că va merge în Parlament cu remanierea guvernamentală, dar acest lucru nu se va întâmpla în perioada imediat următoare.

ALDE a decis să se retragă de la guvernare iar şansele unei moţuni de cenzură în acest moment ar fi foarte mari. Viorica Dăncilă a transmis foştilor colegi din ALDE, nemulţumiţi de decizia conducerii partidului, să vină alături de PSD.

Tot luni, premierul va avea o discuţie telefonmică cu şeful statului, Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă a spus că îl va suna pe preşedinte pentru a se lămuri cu privire la intenţiile acestuia în legătură cu interimarii propuşi pe posturile deţinute anterior de ALDE. Propunerile pentru posturile de interimari sunt Nicolae Bădălău la Energie, Ioan Deneş la Mediu şi Ştefan Radu Oprea la Relaţia cu Parlamentul.

Premierul a ameninţat că în cazul în care preşdintele va amâna situaţia, se va adresa CCR.

Taguri:
dăncilă,
iohannis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici