Daniel Constantin contraatacă după Congresul ALDE: ”O pată imposibil de şters în cariera politică a lui Tăriceanu”

Fostul lider ALDE Daniel Constantin a postat duminică un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care critică organizarea Congresului ALDE în care Călin Popescu-Tăriceanu a fost ales preşedinte al formaţiunii.

4396 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin contraatacă după Congresul ALDE: ”O pată imposibil de şters în cariera politică a lui Tăriceanu”

Daniel Constantin despre Congresul ALDE: ”O pată imposibil de şters în cariera politică a lui Tăriceanu” (Imagine: ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO)

”Regret să constat şi după ziua de ieri cã domnul Tãriceanu nu a înţeles nimic din discuţiile/criticile din ultimele săptămâni cu privire la comportamentul sãu politic extins. În continuare, prin minciunã, încearcă sã acopere abuzurile pe care le face! A încercat sã-şi asigure preşedinţia dând din coate împotriva celor care i-au fost alături, călcând pe onoare şi respect şi, mai mult, întrebând apoi de ce au trădat! Este precum în bancul celebru în care împingi pe cineva pe scări şi apoi intrebi de ce se grăbeşte! Nu este însă pentru prima datã când, în numele unui "liberalism autentic", provoacă scindãri şi trădări, punând iremediabil prin longevitatea acestor acţiuni o patã pe întreaga clasa politicã românească de după 1989. Amintesc episoadele din 1991, 2006, 2014 şi 2017”, a scris Daniel Constantin pe pagina sa de Facebook.

Daniel Constantin a mai adăugat că ”nu poate fi cumpărat cu funcţii”, în caz contrar s-ar fi aflat încă ”funcţii precum cea de viceprim-ministru”.

”Regret cã nici mãcar în al 12-lea ceas, Tãriceanu nu a înţeles motivele care ne despart în mod fundamental. Eu nu fac politicã pentru funcţii, deci nici nu pot fi cumpãrat cu funcţii. În caz contrar astăzi as fi fost lângă domnia sa în funcţii precum cea de viceprim-ministru. Am ales sã sacrific aceste funcţii pentru oameni, nedorind sã învăţ lecţia predatã şi la care mã îndemna "preşedintele" Tãriceanu.
Nici acum nu a înţeles cã am condamnat minciuna şi ipocrizia, caracteristici definitorii ale comportamentului sãu. Acesta este şi motivul pentru care am fãcut demersurile în justiţie. Împotriva sa, nu a partidului.
Congresul ALDE pe care l-a comandat Tãriceanu va rãmâne, din păcate, o patã imposibil de şters în cariera sa politicã! Alta...”
, a conchis Constantin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici