Daniel Constantin, în Consiliul PSD: Vă asigur că PC e un partid loial în coaliţia de guvernare

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sâmbătă, în Consiliul Naţional al PSD, că a vrut să vină în faţa colegilor din PSD pentru ”a-i asigura că PC este un partid serios, şi loial în alianţa de guvernare”, arătând că PSD a demonstrat că e un partid care ”are capacitatea de a renaşte”.

140 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin, în Consiliul PSD: Vă asigur că PC e un partid loial în coaliţia de guvernare

Daniel Constantin (Imagine: Alexandra Mihaescu/Mediafax Foto)

”Aţi demonstrat cu ocazia acestui Consiliu Naţional că acest partid are capacitatea de a renaşte, de a se regenera şi aţi demonstrat că vă respectaţi trecutul şi priviţi spre viitor”, le-a transmis Daniel Constantin delegaţilor din Consiliul Naţional al PSD.

El a continuat: ”Am vrut să vin în faţa dumneavoastră cu un obiectiv foarte clar, să vă asigur că PC este un partid serios, şi loial în alianţa de guvernare”.

Potrivit preşedintelui conservator, actuala coaliţie aflată la guvernare are ”vocaţia şi datoria de a duce mai departe proiecte importante pentru români, precum modificarea Constituţiei, noul Cod electoral, finanţarea partidelor.

”Puteţi conta pe noi, Partidul Conservator, că suntem alături de voi, cel mai mare partid din România, în îndeplinirea acestor proiecte”, a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici