Daniel Oajdea şi Clement Negruţ, cei doi deputaţi PDL care s-au abţinut la votul dat Guvernului Boc

Deputaţii PDL Daniel Oajdea şi Clement Negruţ sunt cei doi parlamentari democrat-liberali care s-au abţinut luni la votul din grupul parlamentar legat de susţinerea guvernului Boc.

69 afișări
Imaginea articolului Daniel Oajdea şi Clement Negruţ, cei doi deputaţi PDL care s-au abţinut la votul dat Guvernului Boc

Daniel Oajdea şi Clement Negruţ, cei doi deputaţi PDL care s-au abţinut la votul dat Guvernului Boc (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat luni că parlamentarii democrat-liberali au decis, prin vot, cu o majoritate "covârşitoare", susţinerea Guvernului şi respingerea moţiunii de cenzură, fiind doi parlamentari care s-au abţinut.

Toader a refuzat să precizeze, după şedinţa grupului PDL, numele deputaţilor democrat-liberali care s-au abţinut. El a precizat că votul a fost nominal.

Daniel Oajdea a declarat pentru MEDIAFAX că s-a abţinut, deoarece Guvernul nu a operat modificările necesare la pachetul de măsuri. El a spus că nu renunţă la ideea sa de a vota moţiunea de cenzură, dar aşteaptă să vadă textul acestei moţiuni.

Pe de altă parte, surse din PDL au declarat, pentru MEDIAFAX, că unul dintre cei doi parlamentari democrat liberali care s-au abţinut de la votul privind susţinerea guvernului Boc este Clement Negruţ.

Oajdea şi Negruţ au solicitat ca pensiile şi salariile sub 1000 de lei să nu fie reduse prin legile pentru care Guvernul îşi asumă răspunderea, însă propunerile în acest sens nu au fost acceptate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici