Daniel Tudorache merge la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie. A depus altă cerere la BEC pentru reluarea alegerilor

  • Daniel merge la SIIJ, astăzi, la 17.00, pentru audiere în scandalul Sectorului 1
  • Avocatul lui Tudorache a depus o plângere pe numele preşedintelui BES1
  • Tudorache spune că Nicolae Sprîncu nu avea dreptul să deschidă camera cu sacii
1567 afișări
Imaginea articolului Daniel Tudorache merge la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie. A depus altă cerere la BEC pentru reluarea alegerilor

Daniel Tudorache merge la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie. A depus altă cerere la BEC pentru reluarea alegerilor

Scandalul de la Sectorul 1 e departe de a se fi sfârşit. Daniel Tudorache merge înainte cu acuzaţiile. Avocatul lui a depus o plângere împotriva lui Nicolae Sprîncu, procurorul care e preşedintele Biroului Electoral al Sectorului 1.

Tudorache a fost chemat la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, acolo unde se duc toate cazurile ce au în atenţie magistraţi. Spune că vrea ca autorităţile să facă dreptate în cazul alegerilor. Candidatul PSD susţine că Sprîncu nu avea de ce să deschidă camera unde erau depozitaţi sacii cu voturi.

  • „M-au convocat în urma solicitării pe care am depus-o. O să merg şi cu avocatul şi cu reprezentantul din Biroul Eleoral de Sector”, a declarat politicianul pentru Aleph News-Mediafax.

Acesta spune că vrea „să se facă dreptate, la asta mă aştept”. 

BEC i-a respins, joi, lui Tudorache, cererea de reorganizare a alegerilor din Sector 1. Tudorache a depus o alta, astăzi, la BEC, pentru că acum are mai multe elemente care să justifice reluarea alegerilor, spune el.

Întrebat ce părere are despre decizia BEC de aseară, de a nu anula alegerile, Tudorache a precizat faptul că „nu aveam destule elemente, acum le am. A fost depusă o altă cerere”.

Tudorache acuză USR de fraudarea alegerilor, în urma unor imagini apărute în presă. În clipurile respective, mai multe persoane se află într-o sală unde par depozitate voturi.

USR spune că persoanele sunt reprezentanţi ai tuturor partidelor - observatori, inclusiv de la PSD, chemaţi de preşedintele BES1, pentru a finaliza procesele verbale.

MAI a transmis că este vorba despre preşedintele biroului electoral din circumscripţia Sector 1, Nicolae Sprîncu, un membru delegat din partea PPUSL, preşedintele secţiei de vot şi observatori din partea partidelor politice.

PSD acuză USR că au manufacturat rezultatul votului. Tudorache neagă că ar fi fost reprezentanţi PSD în sală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici