Daniela Popa către Mircea Geoană: "Domnule viitor prim-ministru"

Preşedintele PC Daniela Popa s-a adresat, vineri, preşedintelui PSD Mircea Geoană cu titularura de viitor prim-ministru, după ce Geoană i-a cerutliderului PC să susţină pariul său că vor face împreună o guvernare mai bună decât cea a lui Adrian Năstase.

15 afișări
Imaginea articolului Daniela Popa către Mircea Geoană: "Domnule viitor prim-ministru"

Daniela Popa către Mircea Geoană: "Domnule viitor prim-ministru" (Imagine: Mediafax Foto)

"Doamnelor şi domnilor, şi de ce nu domnule viitor prim-ministru Mircea Geoană", a spus Daniela Popa în debutul discursului său susţinut la reuniunea Consiliilor Naţionale ale PSD şi PC.

Înaintea sa, a vorbit Mircea Geoană, care a prezentat-o pe Daniela Popa drept o "femeie admirabilă" şi un "om echilibrat".

"Am încredere că vom putea face o echipă serioasă. Sper că susţineţi pariul meu că vom face o guvernare mai bună chiar decât cea a lui Adrian Năstase", i-a spus Geoană lui Popa.

Daniela Popa a criticat, în discursul său, guvernarea Tăriceanu- Băsescu, arătând că PNL şi PDL nu şi-au respectat promisiunile făcute şi timp de 4 ani au avut un conflict permanent.

"România a fost paralizată de cutremure politice şi Alianţa DA nu a făcut decât să se certe pentru putere", a spus Popa, adăugând că singura lor promsiune respectată a fost "ţeapa de la Universitate".

Liderul PC a afirmat că PSD şi PC au reuşit să reziste unei campanii dure de demonizare şi au simţit care este costul dezvăluirii abuzurilor şi abaterilor actualei puteri.

Ea a mai spus că cele două partide au avut înţelepciunea şi forţa de a reveni şi au obligaţia de a scoate România din criză.

Preşedintele PC a cerut membrilor PC să se mobilizeze cu toate forţele pentru câştigarea, împreună cu PSD, a alegerilor parlamentare, pentru formarea majorităţii parlamentare şi la Camera Deputaţilor şi la Senat şi au unui guvern stabil.

Ea le-a solicitat primarilor şi consilierilor PC să-şi scoată birourile în stradă, lângă cetăţeni.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, în discursul său de la CN reunite ale PSD şi PC, că intră în competiţie "colegială" cu Năstase şi Văcăroiu, care au condus "bine" guvernele PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici