De astăzi intră în vigoare carantina de 14 zile pentru cei care sosesc în România din aproape 50 de ţări

Pentru cei care vin din mai multe ţări, începând de miercuri, se instituie măsura carantinei.

15611 afișări
Imaginea articolului De astăzi intră în vigoare carantina de 14 zile pentru cei care sosesc în România din aproape 50 de ţări

Intră în vigoare carantina la domiciliu pentru 14 zile pentru cei care vin în România din 49 de ţări

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a inclus, luni, 49 de ţări pe lista zonelor de risc epidemiologic mare.

Ţările din lista galbenă sunt: Israel, Andorra, Muntenegru, Bahrain, Aruba, Argentina, Guam, Bonaire, Saint Eustatius and Saba, Spania, Cehia, Costa Rica, Puerto Rico, Bahamas, Republica Moldova, Franţa, Olanda, Gibraltar, Polinezia Franceză, Sint Maarten, Liban, Belgia, Panama, Capul Verde, Statele Unite ale Americii, Peru, Kuweit, Columbia, Brazilia, Armenia, Marea Britanie, Islanda, Oman, Irak, Maldive, Paraguay, Luxembourg, Belize, Emiratele Arabe Unite, Palestina, Danemarca, Libia, Ungaria, Chile, Slovacia, Ucraina, Austria, Curaçao, Georgia şi Qatar.

Cei care vin în România pentru trei zile pot intra cu un test negativ efectuat în ultimele 48 de ore.

Cei care stau o perioadă mai lungă intră în carantină pentru 14 zile, dar au posibilitatea ca în a opta zi să facă un test. Dacă testul este negativ şi persoana respectivă se simte bine, la 10 zile poate ieşi din carantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici