Dean Thompson: Numirea ambasadorului SUA în România e un proces în desfăşurare la Washington

Însărcinatul cu afaceri ad-interim al Ambasadei SUA, Dean Thompson, a declarat, într-un interviu acordat "Gândul", că numirea ambasadorului american în România este "un proces în desfăşurare" la Washington.

543 afișări
Imaginea articolului Dean Thompson: Numirea ambasadorului SUA în România e un proces în desfăşurare la Washington

Dean Thompson: Numirea ambasadorului SUA în România e un proces în desfăşurare la Washington

Întrebat în legătură cu numirea unui ambasador al SUA în România, Dean Thompson a declarat că este "un proces în desfăşurare în Washington".

"Mă tem că nu am informaţii pentru a spune în ce punct e, în ce direcţie se îndreaptă. Ce pot să spun este că angajamentul nostru pentru relaţia cu România este de neclintit. Ambasadorul Gitenstein, Duane (Butcher, predecesorul său - n.r.), eu, toţi vâslim în aceeaşi direcţie şi ne dorim să continuăm relaţia strategică şi parteneriatul nostru ferm. Vom avea un ambasador, sper că în curând, din numeroase motive, dar nu vă pot spune când", a precizat Thompson, într-un interviu acordat gandul.info.

Ultimul ambasador al SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, şi-a încheiat mandatul pe 14 decembrie 2012.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici