Deca: Dacă se continuă protestul nu vom putea evita reprogramarea examenelor sau prelungirea anului

Dacă protestul din Educaţie va continua, nu vor putea fi evitate consecinţe precum reprogramarea examenelor sau prelungirea anului şcolar, a declarat joi ministrul Educaţiei, Ligia Deca.

642 afișări
Imaginea articolului Deca: Dacă se continuă protestul nu vom putea evita reprogramarea examenelor sau prelungirea anului

Deca: Dacă se continuă protestul nu vom putea evita reprogramarea examenelor sau prelungirea anului

Ministrul Educaţiei a spus că, dacă în ciuda tuturor angajamentelor luate de către Guvern, „se continuă protestul nu vom mai putea să evităm consecinţe de tipul reprogramare examene sau prelungire an şcolar şi cred că nu ne dorim niciunul dintre noi astfel de consecinţe”.

Ligia Deca este însă convinsă că pot fi găsite soluţii pentru evitarea acestor situaţii.

„Sunt covinsă că se va putea găsi înţelepciunea şi formula pentru ca toţi copii să poată da examenele la timp şi pentru a putea să-şi urmeze mai departe parcursul educaţional”, a precizat ministrul Educaţiei.

„Vom şti care este răspunsul cadrelor didactice, după care vom analiza necesitatea, în funcţie şi de resursa umană existentă în sistem, de a reîncadra din punct de vedere al calendarului procesele educaţionale”, a adăugat ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici