Decizia de asumare a răspunderii Guvernului va fi luată în şedinţa de miercuri

Decizia de asumare a răspunderii Guvernului în faţa Parlamentului pentru un pachet de legi privind restructurarea agenţiilor guvernamentale, sistemul educaţional, salarizarea bugetarilor şi reducerea cheltuielilor publice va fi luată în şedinţa de miercuri a Executivului.

25 afișări
Imaginea articolului Decizia de asumare a răspunderii Guvernului va fi luată în şedinţa de miercuri

Premierul Emil Boc (Imagine: Mediafax Foto)

Pachetul de legi a fost analizat în şedinţa de sâmbătă a Executivului, înaintea unei decizii finale.

"S-a discutat despre cele trei legi pe care Guvernul îşi va asuma răspunderea în faţa Parlamentului: restructurarea agenţiilor, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordului cu FMI şi Comisia Europeană, legea salarizării unice şi legile educaţiei. Forma finală va fi discutată miecuri, când se va lua în Guvern decizia de asumare a răspunderii", a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici