Decizie în CEx al PSD privind funcţia obţinută printr-un „artificiu nestatutar” de Codrin Ştefănescu

Marcel Ciolacu a anunţat că nu este membru al Biroului permanent şi nici secretar general adjunct al partidului Codrin Ştefănescu. Liderul interimar al PSD a precizat că oricum acesta obţinuse funcţia printr-un „artificiu” nestatutar.

3628 afișări
Imaginea articolului Decizie în CEx al PSD privind funcţia obţinută printr-un „artificiu nestatutar” de Codrin Ştefănescu

Codrin Ştefănescu nu este secretar general adjunct al PSD, anunţă Marcel Ciolacu

„Oricum a obţinut-o pe un artificiu care nu era statutar. Nu este membru al Biroului permanent şi nu e secretar general adjunct”, a afirmat Marcel Ciolacu, la finalul CEx al PSD de miercuri.

Înaintea alegerilor prezidenţiale, într-un CEx al PSD Codrin Ştefănescu ar fi fost numit din nou secretar general adjunct al PSD.

După ce partidul a pierdut scrutinul pentru un mandat la Cotroceni, Viorica Dăncilă a demisionat de la şefia formaţiunii, iar conducerea interimară a fost preluată de Marcel Ciolacu.

Secretarul general interimar al PSD este Paul Stănescu.

PSD va avea un Congres ordinar pentru alegeri interne pe 29 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici