"Defecţiune" la vot din partea Opoziţiei la Codul Penal. Un deputat a fost exclus rapid din PMP

Eugen Tomac, preşedinte PMP, a anunţat, la finalul şedinţei Camerei Deputaţilor, unde s-au votat modificările la Codul Penal, că deputatul Adrian Mocanu este exclus din PMP, după ce a dat un vot favorabil proiectului.

3967 afișări
Imaginea articolului "Defecţiune" la vot din partea Opoziţiei la Codul Penal. Un deputat a fost exclus rapid din PMP

Adrian Mocanu a fost exclus din PMP, după votul pentru modificările Codului Penal

"Domnule preşedinte de şedinţă, vreau să anunţ oficial aici în plen, că un coleg de-al nostru care a votat pentru Codul penal propus de PSD-ALDE e exclus din partid, domnul Mocanu. În România s-au furat păduri, resurse, au fost devalizate bănci şi nu s-a aflat niciodată cine s-a aflat în spatele acestor acţiuni. Ce aţi făcut astăzi a fost să furaţi viitorul ţării, al românilor. Am votat împotriva acestui proiect de lege", a declarat Eugen Tomac, liderul de grup al PMP.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul care aduce modificări la Codul penal, cu 167 de voturi pentru 97 împotrivă, 19 abţineri, în calitate de for decizional.

PMP anunţase înaintea şedinţei că toţi cei care susţin modificările vor fi excluşi.

Mocanu (PMP), despre votul la Codul Penal: Am votat pentru că aşa am crezut că trebuie să votez

Deputatul PMP, Adrian Mocanu, care a dat vot pentru adoptarea proiectului care aduce modificări Codului Penal şi despre care Eugen Tomac a anunţat că va fi exclus din partid, a declarat pentru MEDIAFAX, că a votat astfel pentru că aşa a crezut că trebuie să voteze.

"Am votat pentru că aşa am crezut că trebuie să votez", a declarat, miercuri pentru MEDIAFAX, deputatul PMP, Adrian Mocanu, dupa plenul în care aleşii au adoptat modificările Codului Penal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici