Delegaţia condusă de Vadim îi va înmâna Papei un mesaj de la Văcăroiu şi Olteanu

Liderul PRM C.V.Tudor a declarat, vineri, că unul dintre obiectivele delegaţiei grupului parlamentar de prietenie care va merge în Italia, va fi ameliorarea decretului-lege privind expulzarea emigranţilor români şi că delegaţia îi va înmâna Suveranului Pontif un mesaj de la preşedinţii Camerelor.

1 afișare
Imaginea articolului Delegaţia condusă de Vadim îi va înmâna Papei un mesaj de la Văcăroiu şi Olteanu

Delegaţia condusă de Vadim îi va înmâna Papei un mesaj de la Văcăroiu şi Olteanu

Liderul PRM, care este preşedintele grupului parlamentar de prietenie România-Italia, a spus că, în acest sens, se poate acţiona la nivel parlamentar, "dacă nu să se trântească acel decret, care e împotriva normelor europene, măcar să se aducă amendamente să-l amelioreze".

"Sperăm să se retragă, ceea ce ni se pare foarte greu, o să se amelioreze foarte mult acest decret în aşa fel încât să nu fie prejudiciate interesele românilor stabiliţi acolo la muncă", a susţinut el.

"E greu să-i mai întorci din drum şi nici nu ne putem propune aşa ceva", a spus C.V. Tudor, referitor la decretul lege dat de guvernul Romano Prodi şi contrasemnat de "preşedintele comunist" Giorgio Napoletano.

Delegaţia,  care va pleca în Italia marti, va intra în audienţă, în cursul zilei de miercuri, la Papa Benedict al XVI, căruia îi va fi înmânat un mesaj din partea preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, Nicolae Văcăroiu şi Bogdan Olteanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici