Delegaţia Permanentă a PNL a decis organizarea congresului extraordinar în 20-21 martie

Delegaţia Permanentă a PNL a decis, miercuri, cu largă majoritate de voturi, convocarea unui congres extraordinar al partidului, în perioada 20-21 martie, a anunţat, miercuri, la finalul şedinţei, preşedintele PNL, Călin Popescu Tărceanu.

25 afișări
Imaginea articolului Delegaţia Permanentă a PNL a decis organizarea congresului extraordinar în 20-21 martie

Preşedintele PNL,Călin Popescu-Tăriceanu (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Mă bucur astăzi că propunerea pe care am înaintat-o Delegaţiei Permanente (privind convocarea unui congres extraordinar în martie-n.r.) a fost acceptată cu o largă largă majoritate. Deci am hotărât astăzi să organizăm un congres extraordinar în luna martie, în 20-21 martie", a susţinut Tăriceanu.

Liderul liberalilor a ţinut să reamintească că acest congres trebuie să fie "un moment de dezbatere politică internă" care să ofere posibilitatea PNL să iasă în faţa românilor cu un proiect politic pentru viitorul României.

Liderul PNL a menţionat că Delegaţia Permanentă a însărcinat BPC să stabilească calendarul de desemnare a candidaţilor pentru Parlamentul European şi pentru alegerile prezidenţiale, în perioada următoare.

Citeşte şi:

Majoritatea liderilor PNL din teritoriu vor congres extraodinar în 20-21 martie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici