Delegaţia Permanentă a PNL: Petrache coordonează campania pentru PE, Hellvig pe cea pentru prezidenţiale

Eduard Hellvig va coordona candidatura PNL la prezidenţiale, Marian Petrache va coordona campania pentru PE, Adina Vălean va pregăti programul electoral pentru euroalegeri, Mircea Roşca devine vicepreşedinte executiv, iar Marius Nicoară preia o funcţie de vicepreşedinte, a decis conducerea PNL.

250 afișări
Imaginea articolului Delegaţia Permanentă a PNL: Petrache coordonează campania pentru PE, Hellvig pe cea pentru prezidenţiale

Delegaţia Permanentă a PNL: Petrache coordonează campania pentru PE, Hellvig pe cea pentru prezidenţiale

Anunţul a fost făcut, vineri, de către preşedintele PNL, Crin Antonescu, după şediţa Delegaţiei Permanente a formaţiunii.

El a arătat că Marian Petrache, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, a fost desemnat coordoantor la nivel naţional al campaniei electorale pentru europarlamentare.

"Domnul secretar general Eduard Hellvig se va ocupa de coordonarea şi pregătirea proiectului de candidatură prezidenţială. Domnul Mircea Roşca, preşedintele organizaţiei judeţene Prahova, a fost cooptat, prin votul Delegaţiei Permanente, vicepreşedinte executiv al partidului, având în responsabilitate relaţiile cu celelalte partide politice în locul domnului Fenechiu. Şi, de asemenea, Marius Nicoară, de la Cluj, a fost cooptat vicepreşedinte al partidului", a spus Antonescu.

El a vorbit şi despre atribuţiile europarlamentarului Adina Vălean şi responsabilităţile lui Daniel Chiţoiu.

"De asemenea, doamna europarlamentar Adina Vălean a primit responsabilitatea de a coordona pregătirea programului electoral pentru alegerile europarlamentare. Acestea sunt deciziile noastre. Şi domnul Chiţoiu, am spus de ieri şi a fost şi votat vicepreşedinte al partidului prin votul Congresului, va prelua de fapt atribuţiile executive de secretar general", a adăugat Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici