Deputat din Parlamentul României: Poate locul Ungariei nu este în Uniunea Europeană

Poate locul Ungariei nu este în Uniunea Europeană, declară deputatul USR Victor Ilie: „Viktor Orban conduce o ţară de 9 milioane de oameni care vrea să dicteze Uniunii Europene, care are peste 450 de milioane de oameni care îşi doresc oprirea agresiunii ruse în Ucraina”.

2463 afișări
Imaginea articolului Deputat din Parlamentul României: Poate locul Ungariei nu este în Uniunea Europeană

Deputat din Parlamentul Românie: Poate locul Ungariei nu este în Uniunea Europeană

„Poate locul Ungariei nu este în Uniunea Europeană! Cred că şi lui Viktor Orban şi lui Vladimir Putin ilear conveni un conflict etnic în România”, scrie pe Facebook Victor Ilie.

În opinia deputatului USR, Viktor Orban „conduce o ţară de 9 milioane de oameni care vrea să dicteze Uniunii Europene, care are peste 450 de milioane de oameni care îşi doresc oprirea agresiunii ruse în Ucraina”.

„Dacă Viktor Orban şi ţara lui nu îşi doreşte acest lucru şi îşi doreşte să rămână prieten cu Vladimir Putin, atunci o repet răspicat: poate atunci locul Ungariei nu este în Uniunea Europeană”, încheie parlamentarul USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ilie,
orban,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici