Deputat PNL: Breaz trebuie demis, însă Dăncilă e la un nivel cultural preşcolar şi nu va face nimic

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a declarat, luni, că Daniel Breaz, ministrul Culturii şi interimar la Educaţie, nu are ce să mai caute în guvern, fiind incapabil să transmită un mesaj. Liberalul a adăugat că premierul Viorica Dăncilă e la un nivel cultural preşcolar şi nu va lua măsuri în acest sens.

996 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL: Breaz trebuie demis, însă Dăncilă e la un nivel cultural preşcolar şi nu va face nimic

Deputat PNL: Breaz trebuie demis, însă Dăncilă e la un nivel cultural preşcolar şi nu va face nimic

„Daniel Breaz nu mai are ce să caute în Guvernul României după ce a demonstrat că e incapabil să transmită un mesaj inteligibil, decent şi proband o minima compasiune în privinţă Holocaustului împotrivă romilor. Să vorbeşti despre o tragedie absolută precum Holocaustul că despre "momente mai delicate, să nu le spunem dificile" dovesteşte analfabetism funcţional şi incultură. Este intolerabil că un demnitar român să aibă un astfel de nivel intelectual şi moral. Este incredibil că un membru al Guvernului-ministru al Culturii şi Educaţiei, că grotescul să fie deplin-poate fi lăsat să vorbească în aceşti termeni primitivi”, a scris Ovidiu Raeţchi, pe Facebook.

Deputatul liberal a adăugat că Viorica Dăncilă nu îl va demite pe Daniel Breaz, fiind la un nivel cultural preşcolar.

„În mod normal, Breaz ar trebui demis imediat. Când însă această decizie îi aparţine Vioricai Dăncilă, aflată la un nivel cultural similar-probabil preşcolar-mai mult că sigur nimic nu se va întâmplă şi trebuie să găsim resurse pentru a mai îndură câteva luni cel mai needucat şi incompetent Guvern din istoria României”, a afirmat Raeţchi.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul prin care este desemnat interimar pentru funcţia de ministru al Educaţiei Valer-Daniel Breaz, ministrul culturii şi identităţii naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici