Deputat PNL: Delirul lui Dragnea transformă România într-un spital de nebuni

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, le-a solicitat social-democraţilor să se delimiteze de Liviu Dragnea, care „prin delirul lui tranformă România într-un spital de nebuni”, după ce Parchetul General a anunţat că nu a existat nicio investigaţie privind asasinarea liderului PSD.

1018 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL: Delirul lui Dragnea transformă România într-un spital de nebuni

Deputat PNL: Delirul lui Dragnea transformă România într-un spital de nebuni

„Delirul lui Dragnea transformă România într-un spital de nebuni. Solicit liderilor Partidului Social Democrat să se delimiteze public de preşedintele Liviu Dragnea care a demonstrat prin declaraţiile halucinante privind aşa-zisul atentat la viaţa domniei sale că este o persoană total iresponsabilă şi că riscăm să transforme întreaga ţară într-un spital de nebuni. Liderul PSD ne-a declarat că tentativa de asasinat a fost cercetată, însă a fost repede contrazis de Parchetul General care a anunţat public că nu a existat nicio investigaţie care să vizeze astfel de fapte. Prin astfel de declaraţii iresponsabile, Liviu Dragnea acoperă de ridicol nu doar Partidul Social Democrat ci chiar România, căci toată media internaţională comentează acum declaraţiile lui Dragnea privind aşa-zisul asasinat”, a afirmat deputatul Bogan Huţucă, într-un comunicat de presă remis miercuri MEDIAFAX.

Acesta a susţinut că liderii social-democraţi trebuie să analizeze comportamentul lui Liviu Dragnea, „un personaj care e gata să transforme România într-un spital de nebuni”.

„În orice societate normală, astfel de declaraţii ar fi ridicat nivelul de alertă la cel mai mare grad. De această dată, atât instituţiile care se ocupă cu protecţia demnitarilor şi a cetăţenilor români cât şi publicul au reacţionat cu glume şi ironii, ceea ce demonstrează că toată lumea s-a obişnuit cu astfel de minciuni gogonate. Liderii PSD au obligaţia de a pune capăt cât mai repede delirului celui care conduce de facto Parlamentul şi Guvernul României, ce a reuşit în doar câteva minute să atace la grămadă companii private, parteneri strategici ai României şi instituţiile statului român. Devine tot mai clar că Liviu Dragnea a devenit un personaj care şi-a pierdut busola şi care este gata să transforme România într-un spital de nebuni, după chipul şi asemănarea domniei sale”, a adăugat Bogdan Huţucă.

Reprezentanţii Biroului de informaţii şi relaţii publice al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) au precizat, pentru MEDIAFAX, că pe rolul Parchetului nu a existat şi nici nu există vreo anchetă referitoare la spusele preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat o tentativă de asasinat anul trecut.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marţi, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume. "Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD spune că ştie cine e în spatele acţiunii, dar nu a făcut public numele. "Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândeşte la mine", a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici