Deputat PNL: M-am săturat ca succesorii lui Liviu Dragnea să ne tot înveţe cum arată buna guvernanţă

Deputatul PNL Cristian Băcanu afirmă că social-democraţii lansează atac după atac la adresa Partidului Naţional Liberal: „M-am săturat ca succesorii lui Liviu Dragnea să ne tot înveţe cum arată buna guvernanţă. Domnilor PSD-işti, aşa nu merge”.

396 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL: M-am săturat ca succesorii lui Liviu Dragnea să ne tot înveţe cum arată buna guvernanţă

„Văd că PSD-iştii lansează atac după atac la adresa Partidului Naţional Liberal şi, mă întreb, care sunt limitele lor, ce înţeleg ei din conceptul de cooperare loială. Mai nou, pe domnul Ciolacu îl deranjează chiar şi întâlnirile noastre de partid (a se vedea remarca sa privind o întrunire de la Sinaia) şi văd că îşi permite să ne certe cu o obrăznicie greu de tolerat pentru liberalul obişnuit”, scrie pe Facebook Cristian Băcanu.

El afirmă că Partidul Naţional Liberal şi PSD fac parte din acelaşi Guvern pentru că „acolo ne-au condus jocul politic şi aritmetica parlamentară efemeră”.

„Eu nu am fost niciodată de acord cu asta, dar am acceptat o realitate nefericită într-un context regional dificil (final de pandemie şi început de război). Dar aş vrea foarte mult să nu înţelegem, noi liberalii, greşit tot ceea ce se întâmplă. Avem în continuare datoria de a apăra clasa de mijloc, antreprenorii (nu, nu este bine să impozităm contractele part time), marile companii, economia liberă, conceptul de stat suplu, deficitele bugetare reduse, mediul înconjurător, justiţia şi statul de drept. Nu ne permitem doar să vorbim despre valori, trebuie să şi acţionăm în concret pentru a le apăra atunci când acestea sunt în pericol. Eu unul m-am săturat de aceleaşi politici socialiste promovate, de exemplu, de Ministrul Finanţelor (domnul Câciu, cel care propunea plafonarea alimentelor fără să ştie cum să o pună pe hârtie). M-am săturat să tot aud cum psd-iştii îşi dau permanent cu părerea despre diverse politici privind fiscalitatea (veşnicul brainstorming public care face rău economiei). M-am săturat ca succesorii lui Liviu Dragnea (da, cei care i-au scos pe români ani de zile în stradă şi în Piaţa Victoriei) să ne tot înveţe cum arată buna guvernanţă”, adaugă Băcanu.

El susţine că este „convins” că vorbeşte în numele a foarte mulţi simpatizanţi şi membri de partid.

„Când spun toate aceste lucruri, sunt convins că vorbesc în numele a foarte mulţi simpatizanţi şi membri de partid pentru că, domnilor PSD-işti, aşa nu merge. Nu merge bine nici pentru votanţi, nici pentru membrii simpli şi nici pentru liderii din judeţe. Domnule Ciolacu, trebuie să înţelegeţi, nu aveţi nici căderea morală şi nici dreptul să faceţi ceea ce faceţi”, conchide liberalul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici