Deputat PSD: Excluderile au fost forţate, astfel de decizii în campanie nu fac bine partidului

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, consideră că excluderile unor membri ai partidului, decise marţi seara de CEx, au fost forţate şi că acestea nu fac bine partidului în campania electorală. „A părut o noapte a cuţitelor scurte, nu lungi”, a spus Nasra.

878 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD: Excluderile au fost forţate, astfel de decizii în campanie nu fac bine partidului

Deputat PSD: Excluderile au fost forţate, astfel de decizii în campanie nu fac bine partidului

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, susţine, într-o postare pe pagina lui de Facebook, că PSD trebuie să se concentreze pe mesajul propriu în cele două săptămâni rămase de campanie electorală şi că excluderile decise de CEx au fost forţate.

„Excluderile de astăzi (marţi-n.r.) cred că au fost forţate, adică îl excluzi pe Cozmin Guşă pe motiv că televiziunea lui a fost critică cu PSD, dar în acelaşi timp promovezi un individ care a înjurat clujenii, colegii de partid şi presa. A părut o noapte a cuţitelor scurte, nu lungi. Excluderile, mai ales în campanie electorală, nu fac bine partidului. Mai sunt două săptămâni de campanie. Să ne concentrăm pe mesajul nostru”, a scris Horia Nasra.

Fost lider al PSD Cluj, acesta regretă excluderea lui Gabi Oniga din partid, care a fost preşedinte al TSD Cluj şi consilier local.

„A fost una dintre greşelile mele în mandatul de preşedinte. Cât de uşor este să dai afară, cât de greu este să aduni!”, a completat Horia Nasra.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a anunţat, marţi seara, după şedinţa CEx a PSD, că membrii comitetului au luat decizia de a-i exclude pe Cozmin Guşă, Ana Birchall şi pe toţi cei care au votat pentru Guvernul Orban.

Liderul PSD a spus că propunerile în ambele cazuri au fost făcute de către colegi şi nu şi-a exprimat dreptul la vot, lâsând decizia pe mâna acestora.

„Colegii au fost nemulţumiţi de atitudinea lui Cozmin Guşă. Eu m-am abţinut la ambele voturi. Modul în care s-a raportat la PSD nu a fost corect”, a spus Dăncilă.

„Faptul că a ieşit pe declaraţii pe justiţie fără să aibă acest drept, această posibilitate. Faptul că noi am înţeles votul de la europarlamentare şi de atunci nu am mai vorbit despre justiţie. Era subiectul celor care aveau probabil probleme cu justiţia dintre candidaţi", a spus liderul PSD referitor la excluderea Anei Birchall.

Viorica Dăncilă a mai confirmat şi excluderea primarului din Bacău.

Taguri:
excluderi,
forţate,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici