Deputat USR: E timpul ca PNL să îi retragă sprijinul politic lui Chirica, iar acesta să demisioneze

  • Primarul Iaşului, Mihai Chirica, are calitatea de inculpat în dosarul privind concesionarea unui teren dintr-o zonă bună a Iaşului.
  • Deputat USR: „Mafia imobiliară despre care am tot vorbit nu mai are scăpare!”
383 afișări
Imaginea articolului Deputat USR: E timpul ca PNL să îi retragă sprijinul politic lui Chirica, iar acesta să demisioneze

Deputat USR: E timpul ca PNL să îi retragă sprijinul politic lui Chirica, iar acesta să demisioneze

Este timpul ca PNL să îi retragă sprijinul politic lui Mihai Chirica, iar acesta să demisioneze, spune deputatul USR PLUS de Iaşi Filip Havarneanu: „USR PLUS nu va sta la masă cu un dublu inculpat pentru a negocia bugetul Iaşului”.

„Mafia imobiliară despre care am tot vorbit nu mai are scăpare! Este timpul ca PNL să îi retragă sprijinul politic lui Mihai Chirica, iar acesta să demisioneze! USR PLUS nu va sta la masă cu un dublu inculpat pentru a negocia bugetul Iaşului! Nu ai voie ca primar să fii anchetat în calitate de inculpat în doua dosare! Iaşul nu are nevoie de un primar care să fie preocupat de supravieţuirea lui şi a apropiaţilor, are nevoie de un om onest care să muncească pentru binele oraşului şi a cetăţenilor”, scrie pe Facebook Filip Havârneanu.

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, are calitatea de inculpat în dosarul privind concesionarea unui teren dintr-o zonă bună a Iaşului. În acest dosar, un patron de presă din Iaşi a fost reţinut, iar fostul viceprimar, Gabriel Harabagiu, este pus sub control judiciar.

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a anunţat că va intra în grevă japoneză, de luni, după ce USR PLUS a blocat bugetul oraşului, care riscă să intre în incapacitate de plată.

Chirica acuză consilierii USR PLUS că au cerut bani pentru alte localităţi şi le transmite că este dispus la alegeri anticipate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici