Deputaţii au amânat numirea unui nou chestor în locul lui Marcel Ciolacu, noul preşedinte al Camerei Deputaţilor

Camera Deputaţilor a amânat cu o săptămână numirea unui nou chestor, în locul lui Marcel Ciolacu, care a fost numit noul preşedinte al Camerei. Motivul deciziei deputaţilor a fost lipsa consultării între liderii grupurilor parlamentare.

197 afișări
Imaginea articolului Deputaţii au amânat numirea unui nou chestor în locul lui Marcel Ciolacu, noul preşedinte al Camerei Deputaţilor

Deputaţii au amânat numirea unui nou chestor în locului lui Marcel Ciolacu

Deputatul UDMR Szabo Odon a cerut amânarea cu o săptămână numirea unui nou chestor al Camerei Deputaţilor în locul lui Marcel Ciolacu, care a fost numit preşedintele forului legislativ.

Aleşii au motivat amânarea cu faptul că liderii grupurilor parlamentare ale Camerei nu au apucat să se consulte în legătură cu subiectul.

Prim-vicepreşedintele Pro România Daniel Constantin va prelua funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor, care fusese deţinută de Marcel Ciolacu care a fost ales preşedinte al Camerei, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Săptămâna trecută deputaţii au votat, în plen, alegerea lui Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în contextul condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici