Deputaţii liberali poartă obiecte vestimentare galbene la dezbaterea din plen cu Ponta

Deputaţii PNL au primit dispoziţie, luni, de la conducerea partidului să poarte obiecte vestimentare de culoare galbenă, culoarea PNL, la dezbaterea organizată în plenul Camerei Deputaţilor la care participă şi premierul Victor Ponta.

179 afișări
Imaginea articolului Deputaţii liberali poartă obiecte vestimentare galbene la dezbaterea din plen cu Ponta

Deputaţii liberali poartă obiecte vestimentare galbene la dezbaterea din plen cu Ponta (Imagine: Răzvan Chiriţă/Arhiva Mediafax Foto)

Astfel, toţi deputaţii liberali poartă cravate de culoare galbenă, în timp ce femeile deputat poartă eşarfe de culoare galbenă.

Printre cei care au venit cu cravată galbenă se numără Nini Săpunaru şi Dan Motreanu, în timp ce Alina Gorghiu poartă la gât o eşarfă galbenă.

Surse din PNL au precizat pentru MEDIAFAX că dispoziţia de a purta luni în plen obiecte vestimentare de culoare a fost dată de conducerea partidului.

Luni după-amiază are loc în plenul Camerei Deputaţilor o dezbatere pe teme economice iniţiată de grupul PNL, la care participă premierul Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici