Deputaţii PDL vor să strângă bani pentru sinistraţii din Haiti

Deputaţii PDL vor strânge bani pentru sinistraţii din Haiti, la iniţiativa lui Dan Liga, care a solicitat, în acest sens, sprijinul colegilor democrat-liberali, la şedinţa de luni a grupului parlamentar.

14 afișări
Imaginea articolului Deputaţii PDL vor să strângă bani pentru sinistraţii din Haiti

Deputaţii PDL vor să strângă bani pentru sinistraţii din Haiti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dan Liga (PDL) a declarat că deputaţii democrat-liberali vor strânge, până duminică, bani pentru construirea unor case pentru sinistraţii din Haiti.

"Eu, împreună cu două ONG-uri din România şi două ONG-uri din SUA, suntem promotorii unui proiect de construcţie de locuinţe pentru sinistraţii din Haiti. Le-am propus colegilor deputaţi să strângem bani, pentru că de miercuri începem campania umanitară de strângere de fonduri pentru Haiti. Colegii noştri din PDL vor strânge bani şi vor acoperi construirea câtorva case din proiect. Duminică vom cunoaşte suma strânsă", a explicat Dan Liga.

Liga a arătat că sinistraţii din Haiti au trei priorităţi, ajutorul medical, alimentaţia şi asigurarea unui adăpost.

El a precizat că proiectul de locuinţe, pe care-l susţine, vizează construirea în Haiti a 250 de case, a unei biserici şi a unei şcoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici