Deputatul Bulai îi ia apărarea Andreei Moldovan, secretarul de stat demis împreună cu Vlad Voiculescu, şi îl acuză de nepotism pe Cîţu

Deputatul USR Iulian Bulai îl atacă dur pe premierul Florin Cîţu. A angajat-o pe fata fostului ministru Vela la o agenţie importantă, iar pe Andreea Moldovan a demis-o deşi este un expert, susţine parlamentarul USR-PLUS. Premierul trebuie să plece, este concluzia lui Bulai.

794 afișări
Imaginea articolului Deputatul Bulai îi ia apărarea Andreei Moldovan, secretarul de stat demis împreună cu Vlad Voiculescu, şi îl acuză de nepotism pe Cîţu

Deputatul Bulai, USR, acuzaţii de nepotism la adresa premierului Florin Cîţu:

Deputatul USR face comparaţie între două documente semnate de Florin Cîţu în această săptămână.

„Andreea Moldova este un medic de top, specialistă în domeniul ei, director de spital. A studiat şi a muncit în străinătate. Demisă pentru că e „incompetentă”. Fata lui Vela: numită secretar de stat la o agenţie importantă. O recomandă vocea, talentul şi relaţiile tatălui ei. Ambele decizii luate de Florin Cîţu, la o zi distanţă. Aşa arată marile reforme în viziunea lui”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

La final, Iulian Bulai îi cere lui Florin Cîţu să plece din fruntea guvernului.

„Eu sunt un munte de răbdare, dar speranţe de la acest premier nu mai am. Trebuie să plece. Astăzi. Acum”, a fost concluzia deputatului Bulai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici