Deputatul Cosmin Mihai Popescu, din nou preşedinte interimar al PDL Gorj

Deputatul Cosmin Mihai Popescu a fost susţinut, vineri seară, să conducă din nou interimar filiala judeţeană a PDL Gorj, la şedinţa în cadrul căreia a fost luată decizia respectivă fiind prezent şi prim-vicepreşedintele partidului, Adriean Videanu.

59 afișări
Imaginea articolului Deputatul Cosmin Mihai Popescu, din nou preşedinte interimar al PDL Gorj

Deputatul Cosmin Mihai Popescu, din nou preşedinte interimar al PDL Gorj (Imagine: Mediafax Foto)

Comitetul Director Judeţean al filialei a fost convocat pentru a discuta despre data alegerilor interne din organizaţie, dar şi despre persoana care va conduce interimar PDL Gorj până atunci, cei peste o sută de participanţi la întâlnire susţinându-l pe deputatul Popescu.

Mihai Cosmin Popescu este preşedinte interimar al PDL Gorj de aproape trei ani, el dându-şi demisia la începutul primăverii, când reprezentanţii partidului anunţaseră că vor fi organizate alegeri interne, alegeri care însă au fost amânate până la un termen neprecizat.

Popescu a revenit ulterior asupra demisiei, iar vineri seară a primit un vot de încredere din partea membrilor Comitetului Director Judeţean.

Prim-vicepreşedintele Adriean Videanu a precizat corespondentului MEDIAFAX că nu a avut nimic împotriva propunerii respective, el susţinând ceea ce şi membrii organizaţiei au susţinut cu o mare majoritate, şi anume pe Popescu în fruntea filialei.

Membrii CDJ al PDL Gorj au decis, de asemenea, ca alegerile pentru votarea unui preşedinte al filialei să aibă loc în această toamnă, şi nu în primăvara anului viitor, data desfăşurării acestora urmând să fie stabilită de conducerea centrală a partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici