Deputatul Marian Avram (PSD), într-o declaraţie de presă: Am decis să votez moţiunea de cenzură

Deputatul PSD Marian Avram spune, într-o declaraţie de presă, al cărei conţinut a fost transmis joi de grupul parlamentar PNL din Cameră, că a luat decizia de a vota moţiunea de cenzură iniţiată de liberali, deoarece consideră că "dreptul la vot este indispensabil într-o democraţie veritabilă".

326 afișări
Imaginea articolului Deputatul Marian Avram (PSD), într-o declaraţie de presă: Am decis să votez moţiunea de cenzură

Deputatul Marian Avram (PSD), într-o declaraţie de presă: Am decis să votez moţiunea de cenzură (Imagine: Camera Deputaţilor)

"Anunţ pe această cale că am luat decizia de a vota moţiunea de cenzură iniţiată de Partidului Naţional Liberal deoarece consider că dreptul la vot este indispensabil într-o democraţie veritabilă. Eu am primit un vot din partea cetăţenilor pentru a le respecta şi promova drepturile fundamentale, iar prin decizia luată astăzi rămân fidel mandatului încredinţat de alegătorii mei", se arată în declaraţia de presă menţionată.

Marian Avram a fost ales deputat în colegiul uninominal 2 din circumscripţia electorală Tulcea. El este membru în Comisia pentru agricultură a Camerei.

Tot joi, deputatul Gheorghe Roman a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a demisionat din PSD şi că va susţine moţiunea de cenzură iniţiată de PNL, care va fi discutată vineri în Parlament.

Parlamentarii PSD vor fi prezenţi, vineri, la moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului, dar nu vor vota, fiind treaba opoziţiei să obţină voturile necesare, a anunţat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb.

Marţi, copreşedintele PNL Vasile Blaga declara, la Gândul Live, că, uitându-se la "matematica parlamentară", ar spune că nu sunt şanse foarte mari ca moţiunea de cenzură să treacă, dar, pe de altă parte, se bazează "pe buna-credinţă faţă de propriul electorat a unora de la PSD şi UNPR".

PNL a depus, săptămâna trecută, la Parlament moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Ponta, care este semnată de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO şi doi de la grupul-democrat, restul fiind deputaţi şi senatori PNL. Moţiunea este intitulată "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici