Deputatul Mihai Banu: Dacă voi fi izolat de partid, aş putea pleca din PNL

Deputatul PNL Mihai Banu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că, dacă va fi izolat de partid, care va considera că nu mai are nevoie de el, ar putea părăsi formaţiunea liberală, precizând însă că are destule motive la ora actuală să rămână şi spunând că nu crede în grupul independenţilor.

36 afișări

"Sunt o grămadă de zvonuri. Punctul meu de vedere e cunoscut, dar de regulă plec numai atunci când sunt dat afară. Dacă partidul se comportă de aşa manieră încât să mă izoleze, aş putea pleca. Eu sunt şi coordonatorul grupului de agricultură şi dezvoltare rurală şi, dacă vă uitaţi în plaformă, partea de agricultură este cea ce am scris eu. Sunt autorul unor proiecte de legi, am adus o contrbuţie extrem de însemnată. Dacă voi fi izolat, dacă nu vor mai avea nevoie de mine, nu mai sunt necesar în acest partid, atunci mă gândesc să iau o decizie", a spus Mihai Banu.

Întrebat dacă în eventualitatea în care ar pleca din partid ar putea opta pentru intrarea în rândul independenţilor sau pentru afilierea la alt grup parlamentar, Banu a răspuns: "Eu nu cred în independenţi".

"Eu sunt de dreapta şi nu am să mă duc niciodată într-un partid care face politică de stânga. Sunt o grămadă de motive care mă determină să stau pe loc, ar sunt şi o grămadă de motive, dacă vor apărea, să iau o altă decizie", a spus Mihai Banu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici