Deputatul Mihail Boldea, aflat în arestul Poliţiei Galaţi, a cerut să voteze la referendum

Deputatul Mihail Boldea, arestat pentru fraude imobiliare, se află printre cele 34 de persoane din arestul Poliţiei Judeţene Galaţi care au cerut să voteze la referendumul de duminică.

238 afișări
Imaginea articolului Deputatul Mihail Boldea, aflat în arestul Poliţiei Galaţi, a cerut să voteze la referendum

Mihail Boldea (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Potrivit preşedintelui Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Galaţi, judecătoarea Carmen Radovei, adresa din partea Poliţiei Judeţene cu privire la persoanele aflate în arestul preventiv al Poliţiei care şi-au exprimat intenţia de a vota cu urna specială ar fi trebuit să fie transmisă la secţia de votare unde este arondată încă de sâmbătă, în intervalul orar 18.00-20.00, fie cel târziu duminică, în intervalul orar 6.00-7.00, însă adresa IJP Galaţi a fost transmisă la secţia de vot abia duminică la ora 10.00.

Deputatul Mihail Boldea, trimis în judecată pentru fraude imobiliare cu un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, se află printre cele 34 de persoane din arest care şi-au exprimat intenţia de a-şi exercita dreptul de a vota, în cursul acestei zile urmând ca urna mobilă să ajungă la arestul Poliţiei Galaţi.

În judeţul Galaţi, 523.528 de persoane cu drept de vot sunt aşteptate la urne, duminică, la cele 433 de secţii de votare amenajate în judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici