Deputatul PNL Mihai Voicu, ales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor după demisia lui Ludovic Orban

Deputatul PNL Mihai Voicu a fost ales, marţi, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban, cu 195 de voturi "pentru" şi 14 "împotrivă", în sală fiind prezenţi 209 deputaţi.

216 afișări
Imaginea articolului Deputatul PNL Mihai Voicu, ales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor după demisia lui Ludovic Orban

Deputatul PNL Mihai Voicu, ales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban (Imagine: Bogdan Baragin/ Arhiva Mediafax Foto)

Partidul Naţional Liberal l-a propus pe deputatul Mihai Voicu pentru postul de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban, ca urmare a anchetei DNA.

Validarea lui Mihai Voicu a fost şi singura hotărâre adoptată marţi de plenul Camerei Deputaţilor, care, ulterior, a fost suspendat din lipsă de cvorum.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a suspendat şedinţa de vot final a plenului, urmând ca cele 36 de proiecte de lege care ar fi trebuit să fie supuse votului să fie amânate pentru şedinţa programată în săptămâna de după Paşte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici