Deputatul PSD Cătălin Rădulescu după cererea de revocare a lui Kovesi: Măsurile să continue cu revocarea procurorului general, Augustin Lazăr

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, joi, după cererea de revocare a procurorului şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, avansată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, că speră ca măsurile să continue şi cu cererea de revocare a procurorului general, Augustin Lazăr.

1092 afișări
Imaginea articolului Deputatul PSD Cătălin Rădulescu după cererea de revocare a lui Kovesi: Măsurile să continue cu revocarea procurorului general, Augustin Lazăr

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu după cererea de revocare a lui Kovesi: Măsurile să continue cu revocarea lui Lazăr

„S-a cerut revocarea doamnei Kovesi, nu trebuie oprit aici. Eu sper că în continuare se va cere şi revocarea procurorului general care este culpabil ca şi doamna Kovesi pentru că a acoperit-o în permanenţă în aceşti ani, deşi a avut semnale cu tot ce s-a întâmplat în toate parchetele DNA din ţară, cu toate aceste fapte arătate public şi de media şi în general de oameni, dânsul nu a făcut absolut nimic şi a acoperit-o în permanenţă”, a spus Rădulescu la Digi 24.

El şi-a manifestat speranţa ca preşedintele Iohannis să dea curs propunerii de revocare.

„Mă aştept ca aceste măsuri să nu se oprească numai la revocarea doamnei Kovesi. Sper că preşedintele Romniei în acest ultim ceas să înţeleagă că mai presus decât orice sunt drepturile şi liberătăţile omului şi sper să accepte revocarea dânseia”, a spus Rădulescu.

„Nu trebuie să ne oprim aici şi împreună cu ministrul Justiţiei să continuăm ceea ce s-a început ca să arătăm acestui popor gravele greşeli, erorile judiciare, nedreptăţile şi abuzurile care s-au întâmplat în toate parchetele DNA din ţară, pentru că veţi vedea că vor apare noi şi noi dezvăluiri, pentru că oamenii au prins curaj şi vor să arate ce abuzuri au făcut aceşti procurori DNA, care au constituit acest stat mafiot poliţienesc timp de ani de zile şi pe care nimeni până cum, în afară de ministrul Justiţiei, nu a vrut să-l demonteze”, a conchis Rădulescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici