Diaconescu a împărţit tricouri cu inscripţia "1 Mai bun. Cristian Diaconescu"

Vicepreşedintele PSD, ministrul de Externe Cristian Diaconescu, a împărţit, de 1 Mai, în Parcul Circului, flori, baloane, şepci şi tricouri roşii, fără sigla PSD, dar cu inscripţia "1 Mai bun. Cristian Diaconescu”.

30 afișări
Imaginea articolului Diaconescu a împărţit tricouri cu inscripţia "1  Mai bun. Cristian Diaconescu"

Vicepreşedintele PSD, ministrul de Externe Cristian Diaconescu

Diaconescu, împreună cu soţia sa şi câţiva tineri voluntari, a împărţit, vineri, pentru a marca ziua de 1 Mai, tricouri, şepci şi baloane roşii trecătorilor din Parcul Circului din Bucureşti.

Ministrul de Externe a discutat cu cei prezenţi în parc aproape două ore. El nu a fost însoţit de niciun membru marcant al PSD.

Obiectele împărţite de Diaconescu erau de culoare roşie, personalizate şi nu aveau însemnele PSD, conţinând doar inscripţia "1 Mai bun. Cristian Diaconescu".

Preşedintele PSD Mircea Geoană şi liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie au fost prezenţi, vineri, în Parcul Izvor, unde 1 Mai a fost sărbătorit cu mici şi cu bere. Cei doi lideri social-democraţi au sosit în parc în furntea unei coloane de manifestanţi care a pornit din Piaţa Revoluţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici