Diaconescu îşi menţine candidatura şi spune că tandemurile sunt importante

Senatorul Cristian Diaconescu a declarat, joi, înaintea şedinţei CN al PSD, că îşi menţine candidatura la şefia partidului, menţionând că tandemurile şi parteneriatele sunt foarte importante pentru a face un partid puternic şi că, din acest punct de vedere, Miron Mitrea "poate avea o contribuţie".

12 afișări
Imaginea articolului Diaconescu îşi menţine candidatura şi spune că tandemurile sunt importante

Diaconescu îşi menţine candidatura şi spune că tandemurile sunt importante (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti, înaintea şedinţei Consiliului Naţional al partidului, dacă îşi menţine candidatura la funcţia de preşedinte al PSD, Cristian Diaconescu a răspuns afirmativ.

"Tandemurile şi parteneriatele sunt foarte importante pentru a face un partid puternic. Din acest puct de vedere, Miron Mitrea poate avea o contribuţie. Dar, dincolo de asta, vă las pe dumneavoastră să speculaţi. Nu este vorba de nicio renunţare. S-o lăsăm calm cu treburile astea", a declarat Diaconescu.

El a ţinut să precizeze că va face echipă "cu toţi cei din PSD care au ceva de spus".

Social-democraţii Cristian Diaconescu şi Miron Mitrea s-au întâlnit, miercuri, cei doi stabilind refacerea "tandemului" negociat iniţial, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid. Aceleaşi surse au precizat că discuţiile dintre Mitrea şi Diaconescu, de miercuri, i-au implicat doar pe cei doi, respectiv relaţiile dintre ei, fără a avea în vedere o eventuală relaţie şi cu gruparea Năstase.

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, joi, înaintea şedinţei Consiliului Naţional, că există, din partea sa şi a lui Cristian Diaconescu, intenţia de a face un tandem pentru conducerea PSD, el precizând că trebuie văzută şi părerea filialelor din teritoriu privind ierarhia celor doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici